Kostens kraft : en vetenskaplig genomgång av matens potential / David Stenholtz.
Material type: TextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Lava förlag, [2023]Manufacturer: 2023Description: 258 sidor illustrationerContent type:- text
- unmediated
- volume
- 9789189741126
- 613.2622 23/swe
- Vmb
- Vcc
- Qcabc
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Tryck | Wisbygymnasiets bibliotek | Vuxen | Vmb (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80073805450 | ||
Tryck | Wisbygymnasiets bibliotek | Vuxen | Vmb (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80073804773 |
Omslag: "Med inspirerande recept av Thérese Lindgren, Lars Frölander och sju av Sveriges främsta matkreatörer"
Vad händer i kroppen när du övergår från blandkost till att äta hela vegetabilier? Hjärt-kärlsjukdom, åderförkalkning, diabetes typ 2 och högt blodtryck är folksjukdomar som är möjliga att bromsa och till och med vända förloppet på med långtgående koständring. Kostens kraft är en ambitiös och pedagogisk genomgång av etablerad forskning och nya rön. Men den berör också på ett personligt plan genom intervjuer och berättelser av människor som ätit sig friska. Kostens kraft inspirerar även till nya matvanor med goda, spännande och lättlagade gröna recept och härliga bilder.
Li
There are no comments on this title.